tag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post3629290292820029838..comments2023-06-26T17:19:12.309+02:00Comments on Salt & Pepper & co: Moja berlinska galeria chlebaGosiahttp://www.blogger.com/profile/11080169821871219831noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-6151030281619548642013-08-04T13:22:11.068+02:002013-08-04T13:22:11.068+02:00uwielbiam swojskie chleby :) uwielbiam swojskie chleby :) Youriihttps://www.blogger.com/profile/08481272233988430638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-86735213142762546372013-05-11T00:34:46.640+02:002013-05-11T00:34:46.640+02:00cudnie wyglądają te chlebycudnie wyglądają te chlebyIzaahttps://www.blogger.com/profile/16968131678141043474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-58553780623557119952013-05-03T10:20:14.732+02:002013-05-03T10:20:14.732+02:00Wspaniale sa te chlebki Gosiu. Jestem pod wrazenie...Wspaniale sa te chlebki Gosiu. Jestem pod wrazeniem :) I ciesze sie ogromnie, ze zaczelas piec. Prawda, ze taki domowy chleb nie ma sobie rownych? <br /><br />Usciski.majkahttps://www.blogger.com/profile/12086860387467715981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-48059207825237934162013-05-01T10:10:21.615+02:002013-05-01T10:10:21.615+02:00Gosia , chleby z pod twojej ręki wychodzą merced...Gosia , chleby z pod twojej ręki wychodzą mercedesowe margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-28805571928770991002013-05-01T08:40:53.311+02:002013-05-01T08:40:53.311+02:00Olka dziekuje bardzo ,ale mysle, ze sa zbyt scisle...<b>Olka</b> dziekuje bardzo ,ale mysle, ze sa zbyt scisle, zakwas jest jeszcze zbyt mlody i potrzebuje wiecej czasu przy wyrastaniu niz ja mu go daje,ale jestem zadowolona z efektow smakowych w 100% :)<br /><br /><b>Kucharnia</b> oj tak....wpadlam w nalog....:)Gosiahttps://www.blogger.com/profile/11080169821871219831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-43553950263215914642013-04-30T22:03:58.296+02:002013-04-30T22:03:58.296+02:00Gosiu! Chleby przepiękne! Ja codziennie piekę domo...Gosiu! Chleby przepiękne! Ja codziennie piekę domowy chleb i już sobie nie wyobrażam bez tego życia:)<br />To cudowny nałóg!<br />Uściski:*KUCHARNIA, Anna-Mariahttps://www.blogger.com/profile/17690217249124406683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-63304025250241611442013-04-30T13:36:53.138+02:002013-04-30T13:36:53.138+02:00Zupełnie nie rozumiem, że jesteś nie do końca zado...Zupełnie nie rozumiem, że jesteś nie do końca zadowolona z efektów wizualnych, moim zdaniem są boskie. Wszystkie trzy!Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-32109899597412091812013-04-30T07:05:44.447+02:002013-04-30T07:05:44.447+02:00dziekuje Wam bardzo serdecznie :) :) jestem taka p...dziekuje Wam bardzo serdecznie :) :) jestem taka podekscytowana tymi chlebami, jest to nowy, do tej pory -zaczarowany i nieznany swiat,ktory u wielu z Was podziwialam i nadal podziwiam :) to tak, jakby Sezam otworzyl mala szparke, zebym mogla podejrzec.... :)Gosiahttps://www.blogger.com/profile/11080169821871219831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-71497092384407090082013-04-30T01:37:03.774+02:002013-04-30T01:37:03.774+02:00I o to właśnie chodzi, moim zdaniem. O naukę, o pr...I o to właśnie chodzi, moim zdaniem. O naukę, o przyjemność. Z przygotowania, z pieczenia i zjadania. A swoje chleby możesz śmiało prezentować swiatu!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12893738605280213723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-64897428801580093372013-04-29T22:15:01.278+02:002013-04-29T22:15:01.278+02:00Jak na początki to naprawdę wyszły Ci fantastyczni...Jak na początki to naprawdę wyszły Ci fantastycznie. Ja piekę chleby już od jakiegoś czasu a chyba nie wychodzą mi tak pięknie jak te Twoje. Chętnie spróbuje Twoich przepisów i chyba najszybciej rzucę się na polski z kminkiem:)<br /><a href="http://bloodygoodfood.tumblr.com/" rel="nofollow">Krysia BloodyGoodFood</a>Krysiahttps://www.blogger.com/profile/05927649609520666150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-1582988160971883362013-04-29T21:32:41.328+02:002013-04-29T21:32:41.328+02:00Ach Gosiu, jakie piękne bochenki! Wspaniałe chlebk...Ach Gosiu, jakie piękne bochenki! Wspaniałe chlebki .<br />Ściskam mocno:*Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-79050589694797087952013-04-29T20:54:29.256+02:002013-04-29T20:54:29.256+02:00Gosiu, wspaniale chleby! Widze, ze pieczenie i Cie...Gosiu, wspaniale chleby! Widze, ze pieczenie i Ciebie wciagnelo :))<br /><br />Pozdrawiam serdecznie!Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-87305108693950980912013-04-29T18:05:09.787+02:002013-04-29T18:05:09.787+02:00Chlebki przepiękne, każdy jeden. Wspaniale Ci wych...Chlebki przepiękne, każdy jeden. Wspaniale Ci wychodzą a z czasem zaczną nabierać wymarzonych przez Ciebie kształtów. Im starszy zakwas tym chlebek potrzebuje mniej czasu na wyrośnięcie. Dobrze jest również naciąć chleb przed pieczeniem, ale naturalne pęknięcia też mają swój urok. Powodzenia ale jak dla mnie to pieczesz wspaniałości:-)Olimpia Davieshttps://www.blogger.com/profile/03170922877640689542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-86381023487639637072013-04-29T12:55:57.634+02:002013-04-29T12:55:57.634+02:00eksperymentowanie czy nie, ale efekty są fenomenal...eksperymentowanie czy nie, ale efekty są fenomenalne! pozdrowienia :)Olahttps://www.blogger.com/profile/03877176145865299186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-75968686237896910852013-04-29T09:12:28.468+02:002013-04-29T09:12:28.468+02:00mamoooo cudne chlebusie!:) z wielką ochotą każdego...mamoooo cudne chlebusie!:) z wielką ochotą każdego bym spróbowała:DAntenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172033830606509183.post-85559639371811300652013-04-29T08:46:20.748+02:002013-04-29T08:46:20.748+02:00Wspaniałe chleby Gosiu!
Cieszę się,że zakwas stał ...Wspaniałe chleby Gosiu!<br />Cieszę się,że zakwas stał się dla Ciebie przyjazny,bo pieczywo na nim jest najlepsze.<br />Pozdrowienia!Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.com